15 nov – Wielercafé Kijkje in Koers

Had ik die demarrage aan kunnen zien komen? Hoe kan ik zelf demarreren? Hoe kan ik mijn teamgenoten helpen? En natuurlijk: hoe kan ik de wedstrijd winnen? Joost Rusche (inspanningsfysioloog en trainer bij The Cycling Academy) en Arwen Altenburg (trainster VW Rotterdam, winnares VW competitie 2012 en 2016) geven antwoorden op deze vragen aan de hand van unieke camerabeelden uit onze eigen competitie!

In 2016 bestond de vrouwenwielrennen competitie uit zes criteriums/clubparcours ritten, een individuele tijdrit en een ploegentijdrit. Vanaf de fietsen van de dames van trainingsgroep Rotterdam zijn enkele wedstrijden vastgelegd met GoPro sportcamera’s, onder andere op het parcours van Katendrecht in Rotterdam, De Mol in Dordrecht en de Nedereindse Berg in Utrecht. Joost en Arwen zullen tijdens dit wielercafe de beelden analyseren en de belangrijke momenten uit een wedstrijd toelichten. Neem nu alvast een kijkje in de koers, zodat je volgend jaar optimaal voorbereid aan de start kunt verschijnen!
.
Waar: Coppie Koffie en Fietsen, Bergweg 316, Rotterdam
Wanneer: 15 november – 19u inloop, 19:30u start
Kosten: €4,- incl. consumptie, te voldoen op bankrekening NL56 RABO 0320 9891 19 t.n.v. H.M. Bekius o.v.v. volledige naam en e-mailadres

Comments are closed.

Contact Us