Competitie 2016 – extra wedstrijd op 29 mei

IMG_1454Op de kalender van de Vrouwenwielrennen-competitie 2016 is een wedstrijd toegevoegd! Op zondag 29 mei starten we met twee categorieën het Criterium in Ammerzoden. Dit betekent dat de competitie dit jaar inmiddels uit maar liefst 8 wedstrijden bestaat: 3 ritten in lijn, 3 criteriums, een individuele tijdrit en een ploegentijdrit.

Starttijd voor de B-categorie is om 10:00 uur en de A-categorie om 11:00 uur. Let op: op Facebook zijn andere tijden voorbij gekomen, maar dit zijn de juiste! Meer info vind je, zodra we het hebben, op de competitiepagina.

Daarmee hebben we ook een wijziging doorgevoerd aan het reglement voor het individueel eindklassement. Vanuit een paar kanten kwamen geluiden dat het niet voor iedereen mogelijk is om aan alle wedstrijden deel te nemen. Om de spanning erin te houden, hebben we besloten dat de zes beste uitslagen voor het individueel eindklassement meetellen. Als je een wedstrijd mist is dat dus geen probleem en als je alle wedstrijden rijdt vervalt de slechtste uitslag. Lees hier het nieuwe wedstrijdreglement.

Comments are closed.

Contact Us