Uitslagen competitie De Mol in Dordrecht

De 5e wedstrijd uit de VW competitie is verreden op het parcours van DRTC de Mol in Dordrecht. In het totaal stonden 51 rensters aan de start (27 in de B-categorie en 24 in de A-categorie) die om de punten en de door LIV aangeboden prijzen streden.

Winst in de B-categorie was voor Esmee Niewold van HRTC Dok, gevolgd door Dominique van der Stelt (Cyclogirls) en Doks Anneke Reenders op de derde plaats. Jorna Arisz wist beslag te leggen op de leidersprijs. Bij de A ging de hoofdprijs naar Christel Janssen van Amsterdam, met Anouk van der Kieft (Velove) op twee en Serina Schouwenaar als derde. Linda Stuurman (Rotterdam) ging er vandoor met de leidersprijs.Daarmee gaat HRTC Dok nog iets steviger aan de leiding met 494.4, met maar liefst 200 punten voorsprong op Amsterdam, dat weer dicht gevolgd wordt door Cyclogirls en Utrecht, die vrijwel ex aequo staan. Het individuele klassement bij de A-categorie wordt aangevoerd door Arwen Altenburg (Rotterdam). Bij de B-categorie staat Dominique van der Stelt (Cyclogirls) bovenaan.

Bekijk de volledige uitslag en de tussenstanden in het individuele en ploegenklassement na ronde 5.

De spanning stijgt, want er staan nog 3 wedstrijden op het programma: een individuele tijdrit bij Nes aan de Amstel op 21 augustus, dit jaar nieuw op het programma, nog een criterium en de afsluitende ploegentijdrit in Nieuwer ter Aa.

Comments are closed.

Contact Us