Georgine Lavell

Hoe lang doe je aan wielrennen? Ik fiets al zo’n 30 jaar.

Hoe ben je met wielrennen begonnen? Mijn vriend/man fietse bij een leuke groep en we gingen samen naar cyclo’s en wedstrijden.

Wat is je specialiteit? Ik geef niet makkelijk op: afstappen is geen optie!

Wat is je mooiste fietservaring? Ik heb heel veel goede fietservaringen, maar het meest bijzonder is wel het rijden van de Dolomieten Marathon in 2012 waar we met een groep van ongeveer 30 vrouwen van trainingsgroep Amsterdam aan meededen.

Hoe ben je bij vrouwenwielrennen terecht gekomen? Opzoek naar een trainingsgroepje kwam ik terecht bij de groep van Petra Grimbergen. Dit werd later trainingsgroep Amsterdam van vrouwenwielrennen.

Hoe lang ben je nu trainster? Ik ben trainster sinds 2009. In dat jaar begonnen we in Amsterdam met een tweede trainingsgroep op maandagavond.

Wat is je doel/wat motiveert je als trainster? Zelf ik vind wielrennen nog altijd leuk en ik wil graag mijn enthousiasme voor het fietsen overbrengen op anderen. Als je dan ook nog ziet dat mensen zichzelf echt verbeteren en met plezier naar de trainingen komen, dan is voor mij het seizoen geslaagd!

Georgine_zwc Georgine is trainster van trainingsgroep Amsterdam.

Comments are closed.

Contact Us