Grand Départ

Het zal de wielerliefhebbers niet ontgaan zijn: in 2015 start de Tour de France in Utrecht (1 t/m 5 juli). Op 26 maart 2015, 100 dagen voor de Tourstart, wordt bij het nieuwe stadskantoor spectaculair het startsein gegeven voor het complete Utrecht2015 programma.

Vrouwenwielrennen is één van de speerpunten van de organisatie Le Tour Utrecht. Dit betekent dat in verschillende activiteiten het vrouwenwielrennen een plaats krijgt en/of dat er activiteiten worden georganiseerd waar (rensters van) de trainingsgroep een rol in speelt.

Oproep
Om alle activiteiten te kunnen realiseren zijn we hard aan het werk, maar we kunnen dit niet alleen. Er wordt dus gezocht naar meer vrouwen die een bijdrage willen leveren. Je krijgt er ook wat voor terug natuurlijk! Voor alle vrijwilligers die komen helpen, wordt een leuke activiteit georganiseerd die gezamenlijk wordt gedaan. Het precieze moment hiervan wordt nog vastgesteld. Ook krijg je op de dag dat je komt helpen wat versnaperingen.

Er wordt nog gezocht naar verkeersregelaars voor:
– Tijdrit het Lint (31 mei)
– Ronde van het Wilhelminapark (13 juni)
– Ronde van de Maliebaan (14 juni)

Als verkeersregelaar heb je de taak om te zorgen dat al het verkeer rondom onze evenementen veilig verloopt. Je regelt het verkeer en houdt het parcours voor dedeelnemers veilig. Je volgt een online instructie van ongeveer twee uur van de politie omde wettige status van verkeersregelaar te krijgen. Zonder verkeersregelaars en parcourswachten is er geen koers! Je bent op één of meerdere dagen minstens 2 uur beschikbaar. Informatie en opgeven: Martijn Broekman, 06-42241599.

Voor meer informatie over deelname aan een van de evenementen of voor vrijwilligers, kijk op de website.

Contact Us