Nieuwe trainingsgroepen in Eindhoven en Arnhem!

We zijn trots om te kunnen melden dat het seizoen voor 2017 goed van start gaat, met de aansluiting van 2 nieuwe trainingsgroepen bij vrouwenwielrennen.nl! Vanaf dit jaar kun je ook in Eindhoven en Arnhem trainen.

Trainingsgroep Eindhoven begint op 30 maart, onder leiding van trainsters Marloes Veldkamp en Anouk Fermont, met trainingen op donderdagavond. De groep zal een trainingsprogramma volgen met verschillende trainingsvormen. Denk hierbij aan: goed in een peloton leren rijden, slalommen, ‘straatje keren’, waaieren, sprinten, enzovoorts. Wil je meetrainen of gewoon eens kijken of het iets voor je is? Lees meer!

En ook in Arnhem verwelkomen we een nieuwe groep, van wielervereniging RETO, onder leiding van Samantha van Steenis. Op dinsdagavond wordt er stevig getraind; op zondag kun je je aansluiten bij een duurrit. In de duurritten wordt gewerkt aan het opbouwen van de conditie. De specifieke fietstrainingen zijn gericht op verschillende vaardigheden, denk aan waaier rijden, sprint, klimmen, dalen, sturen, bochten. Deze zijn geschikt voor alle niveaus. Zin om aan te sluiten? Lees meer!

Comments are closed.

Contact Us