Vrouwenwielrennen.nl is er voor de fanatieke wielrenster en biedt (laagdrempelige) trainingen en begeleiding voor vrouwen met een racefiets.

De verschillende trainingsgroepen geven een gedegen en inspirerende training op ieders niveau. Onder begeleiding van ervaren (wedstrijd)rensters worden de finesses van het wielrennen geleerd en grenzen verlegd. Daarnaast wordt er een competitie verreden tussen de trainingsgroepen, vindt er een trainingsweekend plaats en wordt een vrouwenwielrendag georganiseerd. Alle informatie hierover en het laatste nieuws vind je op deze website. Veel fietsplezier!

Wat was het een tof wielerseizoen in 2022! Met Vrouwenwielrennen hebben we dit jaar weer een volledig jaar met elkaar kunnen trainen en wedstrijden rijden. Daarnaast stond de Vuelta dit jaar centraal in een aantal van onze activiteiten.

Om nog even na te genieten, hier een verslag…

Lees Verder

In Nieuwer ter Aa is de competitie VW 2022 afgesloten met de ploegentijdrit. Totaal hadden zich 24 teams ingeschreven, waarvan er 22 van start gingen omdat rensters uit twee teams tijdens het inrijden op het natte wegdek onderuit waren gegaan. Gedurende de wedstrijd droogde het wegdek op, kwam de zon tevoorschijn en nam de wind in kracht toe. Ideale omstandigheden voor een ploegentijdrit.

Lees Verder

Nog een weekje en dan vindt de afsluitende ploegentijdrit plaats. Hier kun je de startlijst, deelneemsters en andere benodigde informatie vinden.

Onder tropische omstandigheden is de vijfde en laatste (individuele) wedstrijd van de competitie VW verreden op het parcours op Papendal. Met dank aan Miriam en Brenda die namens RETO de wedstrijd hebben georganiseerd, inclusief parasols, extra water en mobiele catering.
Lees Verder

Contact Us