Uitslag ploegentijdrit en eindstand ploegenklassement competitie VW

Wat een mooie afsluiting van de competitie VW 2018 hebben we gehad. Met 29 teams, 115 rensters en 20 vrijwilligers werd in de polder van Nieuwer ter Aa de ploegentijdrit verreden. Met z’n vieren 30 km zo hard mogelijk rijden, levert vooraf gespannen gezichten op en na afloop ontlading. Ieder team had haar eigen verhaal.

Nadat alle tijden waren uitgerekend werd duidelijk dat RETO1 met Linda Klein, Joline Versteegen, Nicolien Luijsterburg en Jet Jansen de drie ronden het snelst hadden afgelegd, twee seconden sneller dan WTC de Amstel1 met Astrid Schop, Lieske Coumans, Kathleen Thomaes en Leonie Balter. De derde plaats werd gedeeld door VW Utrecht 1 met Martina Hoogendoorn, Evi Joosten, Haitske van der Schee en Jannie Wijnen en RETO2 met Brenda Bakker, Samantha van Steenis, Miriam Fuselier en Miriam Groeneveld. Lees hier de volledige uitslag, inclusief de meeste tussentijden.
TTT podium
Podium plogentijdrit

Behalve om de winst in de tijdrit werd ook gestreden om de winst in het ploegenklassement. Zou RETO de titel van vorig jaar weten te prolongeren of ging die na vier jaar weer naar WTC de Amstel? Beide verenigingen stonden met vier teams aan het vertrek. Met de 1ste en gedeeld 3de plaats in de ploegentijdrit lukte het RETO om de 1ste plaats vast te houden en voor de tweede keer op rij de competitie VW te winnen. Lees hier het totale ploegenklassement.
Amstel 2de ploegenklassement RETO winnaar ploegenklassement 2018
WTC de Amstel (l), 2e in het ploegenklassement en de winnaar RETO (r).

De competitie VW 2018 zit erop.  Dank aan een ieder die bij de competitie betrokken was en in het bijzonder onze sponsor Doltcini.

In 2019 organiseren we wederom een competitie VW

Comments are closed.

Contact Us