Uitslag ploegentijdrit en eindstand ploegenklassement

Wat was het mooi vandaag…..

Gespannen gezichten voor de start, ontlading na afloop, samenwerken om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten, teamspirit, blijdschap en teleurstelling. Alle ingrediënten waren vandaag aanwezig bij de afsluitende ploegentijdrit van de competitie VW.

Uitslag ploegentijdrit
Arwen Altenburg, Hedwich Bekius, Esther van Leeuwe en Linda Stuurman van VW Rotterdam waren de snelste van alle 29 teams dus zij kunnen, na de winst van Berdine Bakker in het individueel klassement, weer naar de fontein op het Hofplein. En het was driedubbel feest voor VW Rotterdam want ze wonnen ook de rode lantaarn en de prijs voor de beste trainingsgroep/vereniging van de dag.

De tweede plaats in de ploegentijdrit was voor Jet, Brenda, Miriam en Joline van Reto en derde werd WTC de Amstel 1 met Astrid, Kathleen, Nathalie en Lotte. Alle tijden en rondetijden zijn te lezen in bijgevoegde excelsheet. Mooi te gebruiken om de tijdrit te evalueren.

Beste ploeg competitie VW 2017
De winst in de competitie VW 2017 ging naar de rensters van Reto. In de afsluitende tijdrit kwam hun leidende positie niet meer in gevaar. Een mooi resultaat in het eerste jaar van dit vrouwenteam van de Arnhemse vereniging, ontstaan op initiatief van Sanne de Krijger en getraind door Samantha van Steenis. Door de goede prestaties in de ploegentijdrit zijn WTC de Amstel en VW Rotterdam respectievelijk tweede en derde geworden in het eindklassement.

Beste ploeg comp VW
Beste ploeg van 2017, Reto!

2de plaats comp VW2017
Een mooie 2e plaats voor WTC de Amstel.

3de plaats comp VW2017
Mooie eindsprint levert de 3e plaats op voor VW Rotterdam.

Alle (actie)foto’s van deze dag zijn op z’n site van Duane te vinden.

We sluiten een spannende en mooie competitie af. Dank aan iedereen die hier op welke wijze dan ook haar/zijn steentje aan heeft bijgedragen.

Volgend jaar weer een nieuwe editie. Alle opbouwende en afbrekende opmerkingen zijn van harte welkom.

Comments are closed.

Contact Us