Uitslag ploegentijdrit Nieuwer ter Aa

Onder bijzondere goede omstandigheden werd de laatste rit van de competitie VW 2019 verreden. Traditiegetrouw sluiten we af met een ploegentijdrit over 30 km in Nieuwer ter Aa. Totaal deden er 28 teams mee en waren 17 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden.

Het snelste team was WTC de Amstel1 met Amber Kraak, Anne-Marie Schonk, Leonie Balter en Lieske Coumans. Zij hadden 36 seconden minder nodig voor de 30 km dan de nummer 2 ASC Olympia-Fietsbelles met Ineke Deelen, Caroline Folmer, Karen Oud en Marloes Mol. Op de derde plaats eindigde VW Eindhoven1 met Marije Hengeveld, Merel Wielink, Daphne Dales en Marjolijn van Lier. Lees hier de volledige uitslag, inclusief de tussentijden.

De winst in het ploegenklassement kon WTC de Amstel niet meer ontgaan. Na 5 jaar werden zij weer het beste team van de competitie VW. Voor de tweede en derde plaats waren VW Utrecht en VW Eindhoven nog in de strijd. Het lukten de rensters van VW Utrecht om de tweede plaats te behouden voor VW Eindhoven. Bekijk het totale ploegenklassement.

Hiermee is de competitie VW 2019 afgesloten. Dank aan een ieder die bij de competitie betrokken was en in het bijzonder onze sponsors Doltcini en Cycle Gifts.

Uiteraard zijn er weer mooie sfeerbeelden en actiefoto’s door Duane van de Geld gemaakt tijdens de ploegentijdrit.

Tot volgend seizoen!

Comments are closed.

Contact Us