Uitslagen Nedereindse Berg in Utrecht

Op het wielerparcours de Nedereindse Berg in Utrecht werd de derde wedstrijd van de competitie VW verreden. Bij veel rensters een geliefd parcours vanwege het heuveltje dat erin is opgenomen. In de B-categorie eindigde de wedstrijd in een massasprint nadat verschillende uitlooppogingen door het peloton te niet waren gedaan. Teuntje Beekhuis van de studentenvereniging Eindhoven was daarin de rapste voor Kathleen Thomaes van WTC de Amstel (en winnares van de leidersprijs) en Jocelyn Joosten van VW Rotterdam. In het individueel klassement leidt Floor Peters (WTC Maas Waal) voor Kathleen Thomaes en Nathalie Hoogeveen (beide van WTC de Amstel).

Categorie B podium + leiderstrui Categorie A podium

 

In de A-categorie demarreerde Doris de Rooij van Gaul in de laatste ronde en het rest van het peloton zag haar pas na de finish weer terug. Een mooie overwinning! De sprint van het peloton werd gewonnen door Jet Jansen (Reto) voor Wies de Jong (CS030). Wies was van de B- naar de A-categorie overgestapt en mocht na afloop de Doltcini leiderstrui aantrekken als leidster van het individueel klassement categorie A.

Het was sowieso een mooie dag voor de rensters van de Utrechtse vereniging CS030. Zij wonnen het dagklassement voor ploegen en daarmee de prijs geschonken door Rapha en ze gaan aan de leiding in het ploegenklassement.

De volgende wedstrijd is op zondag 25 juni in Rijsbergen als onderdeel van een door de BWF georganiseerde wedstrijd.

Comments are closed.

Contact Us