Wielercafé

Elkaar leren kennen zonder fiets op een avond over de fiets. Om meer te leren over wielrennen én om je mede-wielrensters van vrouwenwielrennen beter te leren kennen onder het genot van een drankje worden er het hele jaar door wielercafés georganiseerd oa in Utrecht en Rotterdam.

19 februari 2017 – Kijkje in Koers
Heb je het wielercafe Kijkje in Koers in Rotterdam gemist? Geen probleem want 19 februari analyseren Joost Rusche (inspanningsfysioloog en trainer bij The Cycling Academy) en Arwen Altenburg (trainster VW Rotterdam, winnares VW competitie 2012 en 2016) de beelden van de VW competitie 2016 nogmaals in Den Haag!

In 2016 bestond de vrouwenwielrennen competitie uit zes criteriums/clubparcours ritten, een individuele tijdrit en een ploegentijdrit. Vanaf de fietsen van de dames van trainingsgroep Rotterdam zijn enkele wedstrijden vastgelegd met GoPro sportcamera’s. Joost en Arwen zullen tijdens dit wielercafe de beelden analyseren en de belangrijke momenten uit een wedstrijd toelichten.

De middag is bij Grand Cafe de Conckelaer, zodat we ook goed zitten voor een lekker hapje en drankje 🙂 Ook gezellig als je blijft voor het diner! Meer info: https://www.facebook.com/events/699064250248500/

Waar: Grand Cafe de Conckelaer, Hoekweg 1, 2275TA Voorburg

Wanneer: 19 februari om 16u

facebook twitter

Contact Us