Wielerfestival ‘s-Hertogenbosch

Op 17 juni a.s. organiseert Vrouwenwielrennen ‘s-Hertogenbosch het eerste wielerfestival van ‘s-Hertogenbosch. Deze trainingsgroep voor de fanatieke wielrenster bestaat 5 jaar en viert dit met een gezellig festival voor alle wielerfanaten (vrouwen √©n mannen!) van ‘s-Hertogenbosch en omgeving.

Het terrein op de Tramkade wordt, mede mogelijk gemaakt door fietswinkel Mantel, omgetoverd tot een volledig wielerminded evenement. Bezoek diverse stands met fietskleding, krijg praktisch trainings- en dieetadvies of test je fietskunsten op uitdagende fietsparcoursjes! Het festival is gratis te bezoeken van 11.00 tot 14.30 uur.

Het wielerfestival is onderdeel van The Big 20 Tour die Vrouwenwielrennen Nederland (VWNL) voor haar leden organiseert ter ere van haar 20-jarig jubileum. Tijdens een driedaagse tocht fietsen de wielrensters langs alle zeven steden van de VWNL trainingsgroepen. Op 17 juni gaat de route van Eindhoven naar Utrecht met een tussenstop op het wielerfestival. De dames en alle andere bezoekers worden als ware profs onthaald met een echte start- en finishboog.

Ben jij er ook bij? Meld je aan of blijf op de hoogte!

Contact Us