Winteractiviteiten

De zomertrainingen zitten er op en de herfst heeft nu toch echt haar intrede gedaan. Gelukkig zijn er genoeg andere activiteiten deze winter! We hebben een aantal winteractiviteiten voor je op een rij gezet. Alle input is welkom en kan je mailen naar Arwen Altenburg.

Mountainbiken

Met koud/regenachtig weer zit je wellicht liever niet op de racefiets, maar de mountainbike kan vaak nog prima! In het bos of op het strand, een uitgepijlde tocht/parcours rijden of lekker zelf crossen, er zijn genoeg mogelijkheden! Bekijk een overzicht van MTB tochten op de website van de NTFU.

Baanwielrennen

Een leuke en goede manier om te overwinteren en in maart startklaar te zijn voor het nieuwe wielerseizoen is baanwielrennen. Dit kan onder meer in de Velodrome in Amsterdam. Er worden clinics op de baan georganiseerd. Daarnaast worden er trainingen gegeven onder begeleiding van een trainer/trainster en zijn er vrije trainingen. Aan deze training kun je meedoen als je de kennismakings- en certificaattraining hebt gedaan. Kijk voor meer informatie op de website.

Baanwielrennen

Cycling Academy

Duurtainingen op een spinningfiets is een initiatief van de Cycling Academy (Sheila Gemin). Er wordt in blokken van 3 uur getraind. Iedereen is welkom om mee te trainen. Ook is er de mogelijkheid om 1x in de week een Wattbiketraining te volgen.

Er zijn verschillende locaties waar trainingen worden gegeven: Amsterdam, Utrecht, Wageningen, Barendrecht en Leiden. Tijdens de trainingen is er ook aandacht voor sportvoeding en informatie omtrent hoe te trainen, hoe vaak te trainen, blessurepreventie, materiaal etc. Muziek wordt verzorgd door DJ Tijmen en er zijn videopresentaties. Er zijn een aantal train(st)ers voor de verschillende locaties. Ook trainsters en rensters van de trainingsgroepen zullen regelmatig de trainingen verzorgen.

Voor meer informatie over locaties, tijden, tarieven, aanmelden en andere zaken, kijk op de website.

TheCyclingAcademylogo

Tacx trainingen

Vanaf november geeft Sione Jongstra weer tacx trainingen om de winter goed door te komen en wat sterker te worden voor het volgende fietsseizoen. De trainingen worden gegeven in een zaal in De Meern. De trainingen zijn zowel voor mannen als vrouwen. Voor meer informatie, kijk op de website of stuur een  mailtje.

Rompstabiliteit - Crossfit

Ook deze winter zal Sione Jongstra weer een aantal rompstabiliteits trainingen geven. Dit jaar in combinatie met crossfit. De les zal bestaan uit circa 30min rompstabiliteit en 30min crossfit oefeningen (zoals speedladder, oefeningen met de sandbag etc). Rompstabiliteit draagt bij aan een betere houding waardoor efficiënter getraind kan worden en ook bijdraagt aan blessure preventie.

De trainingen zullen plaatsvinden op vrijdagavonden 19:00-20:00u  bij GoFysio Terwijde. De reeks telt 6 avonden: 27 november, 11 december, 8, 15 en 29 januari en 12 februari. In de tussenliggende weken is het de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat om de rompoefeningen (schema wordt meegegeven) uit te bouwen.

De kosten voor deze reeks zijn 60 euro. Losse trainingen 12,50 euro. Siosport atleten komen in de aanmerking voor kortinghalfjaarpakket coaching 10% kortingjaarpakket coaching 25% kortingjaarpakket coaching plus Siosport hardloop- en fietstrainingen 50% korting.

Gaat alleen door bij genoeg animo. Je kunt je tot 15 november opgeven bij Sione.

Contact Us